Zanessa Forever!!!

Az elmúlt szerelem - kialudt vulkán. Sohasem mondhatod el, hogy az újabb kitörés veszélye teljesen megszűnt.
MENÜ

Zac főként színész.Tud énekelni,de színészként dolgozik ah kívancsiak vagytok akkor a High school Musical-ben énekel valamint van egy közös száma Vanessa Hudgens-el ezt kiraktam mert nem  biztos hogy sokan ismeritek.

Nos,remélem tetszett,de most itt vannak Zac filmjei amiből-csak úgy mint Vanessa-nal-akad szép számmal.

Szerepelt a Mindig nyár című sorozatban.Cameron Bale-t játssza.

Következő

Gyerek a Nyeregben-ben Patrick McCardle-t játssza.

A Hajlakk-ban link Larkin szerepében.Ő az egyik híres műsor férfitáncosa aki a híres szépfiú szerepben él és megismeri Tracy-t aki súlos termetű ugyan de remekül táncol.Majd hamar megtalálják a közös a hangot a lánnyal.


A High School Musical-ben Troy Bolton-t alakítja(1,2,3)Az egyik főszereplő ebben a filmben aki az iskola legjobb kosara és csapatkapitány de megismerkedik gabriella-val az új lánnyal aki az iskolába éerkezett és rájön hogy van egy új szenvedélye a kosarazáson kívül.A színpad világa.

Me and Orson Welles-ben Richard Samuel-t játssza.

Megint 17-ben (szintén főszereplő) Mike ODonnel személyét alakítja.Aki először felnőtt férfi aki elválni készül és a két gyerekével sincs jóban ám egy meglepő fordulat miatt ismét tinédzser lesz és kap egy esélyt hogy helyrehozhassa életét.

Charlie St.Cloud halála és élete,ami azt hiszem magától értetődik hogy ő Charlie St. Cloud:)A színésznek meghal a testvére és annyira elkeseredik hogy egy temetőben keres munkát ahol a fivére nyugszik.Ám találkozik egy lánnyal akibe beleszeret és döntenie kell teljesíti testvére kérését vagy mindent felad a a lányért?

 


A New Years Eve-ben Pault játssza a Filmet 2011.december.9-én muatatják be még nincs róla különösebb leírás de ennyit találtam a filmről.Ha érdekel olvassátok el:)

Nagyszerűen fogadta a közönség Garry Marshall legutóbbi romantikus filmjét, a Valentin-napot: az 52 milliós projekt nemzetközi szinten 213 millióig jutott. A siker oroszlánrészét nagy valószínűséggel a parádés szereposztásnak köszönheti (lásd film adatlap), persze a jó időzítés – Valentin napon mutatták be – is fontos szerepet játszott.
Garry Marshall most arra készül, hogy megismétli a mutatványt, és a bevált recept alapján most az évforduló napjára, Szilveszterre készíti el a szerelmi koktélt.
A hírek szerint a New Year’s Eve film producerei eddig négy élvonalbeli sztárral vannak tárgyalásban: Robert De Niro egy kórházban haldokló, megkeseredett embert, Michelle Pfeiffer egy frusztrált titkárnőt, Hilary Swank a szilveszteri rendezvény producerét, Ashton Kutcher pedig egy Szilveszter-gyűlölő srácot alakíthat, ha megkötik velük a szerződést.
A film producerei Mike Karz és Wayne Rice lesz, akik a Valentin napnál is közreműködtek, a bemutató pedig ugyan még nem publikus, de meg mernék kockáztatni egy 2011. december 31-es dátumot.

 

 

 

És íme Zacnek a kevésbé sőt egyáltalán nem híres filmje mivel semmilyen nagyobb oldalon nincsen kiirva hogy szerepelt volna a Szerencsecsillagban de én azért rákerestem a kedvetekért mivel emiatt a film miatt hízott +10 kilót és vágatta le a haját.nem tudom hogy a film mikori lehet de igyekszem kideríteni:)Addigis ittvan az amit eddig találtam róla.:)

 

A Warner Bros. Pictures Nicholas Sparks The Lucky One (magyarul Szerencsecsillag címmel jelent meg) című regényét adaptálja, melyhez Zac Efron, Blythe Danner és Taylor Schilling szerződött le a főszerepre. A produkció Scott Hicks rendezésében lkészül, Denise Di Novi és Kevin McCormick produceri felügyelete alatt.

A történet egy katonáról szól, aki egykor Irakban szolgált. A férfi szerencsésnek tartja magát, amiért túlélte a háborút. Úgy véli, szerencséjét egy fényképnek köszönheti, amit mindig magával hordott.

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9965603_f92b406a708cef9fdfe0319d83121caf_xl.jpg


 

Hírek

  • A hét képe!!!
    2011-01-19 19:52:46

     

    Vanessa_Candie´s

    Vanessa tavaszi candie´s fotozásán készült kép


Szavazás

Hiányzik hogy nem frissítem az oldalt?
Nekem mindegy!
Nem!
Igen!
Asztali nézet