Zanessa Forever!!!

Az elmúlt szerelem - kialudt vulkán. Sohasem mondhatod el, hogy az újabb kitörés veszélye teljesen megszűnt.
MENÜ

Teljes név: Vanessa Anne Hudgens

Becenevei:Nessa,Van,V,Baby,Vanney

Magasság: 164 cm

Szülinap: 1988. dec. 14.

Szülők: Greg Hudgens és Gina Guangco

Barátnői: Ashley Tisdale és Miley Cyrus

Film stílus: horror

Foglalkozás: énekes-színésznő

Háziállatok: kutyusa- shadow, 3 teknős, halak és egy nyuszi

Testvére:Stella Hudgens

 


Vanessa Anne Hudgens (született 1988. december 14-e),Vanessa Hudgensként ismert amerikai színésznő és énekesnő.

2003-ban debütált a Thirteen and Thunderbirds című filmben, aminek köszönhetően megkapta 2006-ban a Disney Channel új filmjének a High School Musicalnek az egyik főszerepét. Ekkor adta ki bemutatkozó albumát "V" címmel. 2007-ben Hudgens Neutrogena egyik reklámarca lett.

Hudgens a Californiai Salinákban született Gina és Greg Hudgens lányaként. Van egy húga, Stella Hudgens színésznő. Az apja ír és indián származású, anyja filippínó, kínai. Az Orange megyei művészeti középiskolába járt.

Nyolcévesen kezdett színházban szerepelni ( Carousel, The Wizard of Oz, The King and I, The Music Man, és a Cinderella).Egy reklámszerep miatt költözött a család Los Angelesbe.
2004-ben, a Tizenháromban debütált Brady Corbettel együtt. Majd a Tv-ben vendégszerepeket kapott (Quintuplets, Still Standing, The Brothers Garcia és a The Suite Life of Zack and Cody).
Hudgens legnagyobb szerepe a tizenéves közönségnek készült Disney Channel filmben High School Musicalben volt, amelyet 2006. januárban mutattak be.
BBC News azt mondta, hogy a film sikere egy közismert névvé tette Hudgenst amerikában.Hudgens és Efron nyerte Best Chemistry díjat Teen Choice Awardson.

2007. április 13-án elkezdték forgatni a High School Musical 2. St. Georgeban és az Utah-i Salt Lake Cityben.A filmpremier a Disney Channelen 2007. augusztus 17-én volt.
High School Musical sikerfilmzene lett , világkörüli koncert turné,Walt Disney show és könyvsorozat készült belőle.Hudges ezzel a Forbes lista 21-es listáján a legjobban kereső sztárok között szerepel. A listában a 18 éves Hudgens 2 millió dolláros becsült bevétellel 7. helyen végzett.

Az első film népszerűségének eredményeképpen Hudgensnak az Old Navy egy szerződését ajánlott fel, hogy több reklámban szerepeljen.
2005-ben fürdőruha és egy Blockbuster reklámban is feltűnt. 2007-ben pedig a Neutrogena arca lett.

2008. január 11-én The Hollywood Reporter bejelentette, hogy Hudgens főszerepet fog játszani egy vígjátékban, amelyben a 15 éves Samet fogja alakítani..A forgatás februárban kezdődik a Texasi Austinban,miközben forgatja a High Shcool Musical 3. részét is.

Vanessa 2011-ben a Candies arca lett Britney Spiers után.3 új filmet forgatott a Bandslam-t a Sucker Punch(Álomhábrú)-t és a Beastlyt.

Néhány érdekesség:

- Vanessa rajong Natalie Wood-ért.
- Imádja a horrorfilmeket.
- Amikor a HSM meghallgatása volt, Vanessa az Angels c. számot énekelte Jessica Simpson-tól.
- Egész életében magándiák volt.
- Allergiás a paprikára

 

Kép

 

 

 

Teljes név: Zachary David Alexander Efron

Becenevek: "Hollywood" , Zac

Születési idő: 1987. október 18.

Kor: 20

Magasság:179 cm

Csillagjegy: Mérleg

Szülők: David és Starla Efron

Testvére: Dylan-(14)

Háziállatok: Két kiskutya - Dreamer és Puppy, valamint sziámi macskája Simon.

Szerepei:Zac számára a High School Musical,azaz a Szerelmes hangjegyek

című tévéfilm hozta meg a népszerűséget.Korábban a Miracle run című mozifilmben is láthattuk,új filmje a Hairspray szintén musical. Félemei:Betegesen fél a zombiktól és a cápáktól.

Lakhely:Zac a San Luis Obispo nevű helyen ,Kaliforniában született,de egy másik városban,Arroyo Grandében nőtt fel.Mindkét város a Csendes óceán partján fekszik.

Kedvencei:Szerinte a világ lemenőbb városa London.Imádja a Gorillaz és a Green Day zenéjét.Reggelire pedig mindig Cornflakest eszik!

Autók:Nagypapájától három old timer autót kapott.Ha csak teheti,ezeket a régi verdákat bütyköli.

Hobbija:A fiú nagyon muzikális,hiszen a gitározáson kívül zongorán is játszik.

Szabadidejében rengeteget sportol:szörfözik,golfozik,síel és snowboardozik.

Barátai:Zac szuperül megérti magát a hsm többi szereplőjével,de Vanessa és ashley a legjobb barátai közé tartoznak.Rajtuk kívül még Jesse McCartney is jó cimborája!

Zac Efron 1987. október 18-án született. Zac 11 évesen kezdett kezdett el belekóstolni a színészetbe, a szülei figyelembe vették az énektehetségét is így zenetanárhoz járatták. Több mint 90 előadásban játszott a "Gyspy" nevű musicalban. Hamarosan ismert gyerekszínész lett belőle. Több filmben is szerepelt. Amint elkezdett kamaszodni, mégtöbb szerepet kapott, elsősorban híres sorozatokban mint epizódszereplő, ilyen volt többek között a Vészhelyzet vagy a Firefly széria. Zac 2004-ben kapta meg egyik legfontosabb szerepét, Cameront alakította a Mindig nyár (Summerland) című sorozatban. A Summerland 2 mini-évadot ért meg a The WB csatornán, ám arra elegendő volt hogy Zac-ket sokan megszeressék. 2005-ben az ő főszereplésével készült a "Gyerek a nyeregben" című film. 2006 elején mutatták be Amerikában a "High School Musical " (Szerelmes hangjegyek) című filmet, ami minden rekordott megdöntött. A musicalben szereplő dalokból kiadott cd többszörös platina lett, a dalok pedig berobbantak a slágerlistákra. Itt érdemes megemlíteni, hogy ugyan Zac évek óta képzett énekes, ám a dalokat nem ő énekelte hanem Andrew Seely. A cserének az lett az oka, hogy a dalok túl magasak lettek volna Zacnek. Mindenesetre azért pár sort Zac is énekel a dalokon! Maga a film megdöntött számos rekordot, a főszereplők turnézni jártak a musicallal, amiknek a mai napig nagy sikerük van. Zac Efront egyértelműen a High School Musical emelte a sztárok sorába, nem is meglepő hogy a "Gyerek a nyeregben" filmjét csak a musical után mutatták be, mindenhol Zac Efron nevével fémjelezve, így az is sikeres lett. 2007-ben viszont láthattuk a HSM 2. részében és a Hairspray-ben is. várhatóan 2008 őszén elkészül a High School Musical 3. része. 2009-ben fogják bemutatni a 17 (Seventeen) című komédiát, amiben Zac szerepet kapott. A filmet már forgatják. Ezen kívül a Footloose (Rongyláb ) című musical filmváltozatában fogja a főszereplő, Ren McCormick szerepét alakítani

Filmjei:


2004: Summerland (Cameron Bale)

2005:Gyerek a nyeregben(Patrick Mc Cardle)

2006: High School Musical (Troy Bolton)

2007: Hajlakk (Link Larkin)

 

2007: High School Musical 2 (Troy Bolton)

2008:Én és Orson Welles(Richard Samuels)

2008:High School Musical 3 (Troy Bolton)

2009:Seventeen Again(mike ODonnel)

2010:Charlie st. Cloud halála és élete(Charlie St.Cloud)

2011:New Years Eve(Paul)

Ezekről a filmekről bővebben a Zac Filmjei menüben olvashatsz!:)

 

 

 


 

Hírek

  • A hét képe!!!
    2011-01-19 19:52:46

     

    Vanessa_Candie´s

    Vanessa tavaszi candie´s fotozásán készült kép


Szavazás

Hiányzik hogy nem frissítem az oldalt?
Nekem mindegy!
Nem!
Igen!
Asztali nézet