Zanessa Forever!!!

Az elmúlt szerelem - kialudt vulkán. Sohasem mondhatod el, hogy az újabb kitörés veszélye teljesen megszűnt.
MENÜ
"Újévi" előzetes

Bár forgatását csak pár napja fejezték be, máris megérkezett a film hivatalos előzetese.

„Újévi” előzetes

 

A romantikus vígjáték  néhány New York-beli páros és szingli életét mutatja be az Újévet megelőző és követő napokban. A filmet Garry Marshall (Valentin-nap) rendezte.

A produkció nagy sikereknek nézhet elébe, ugyanis olyan neves sztárok szerepelnek benne, mint Halle Berry, Katherine Heigh,Ashton Kucher, Josh Duhamel, Jessica Biel, Hilary Swank, Sarah Jessica,Parker,Robert De Niro és Alyssa Milano Mindemellett szerepett kapott a filmben még Zac Efron,Michelle Pheiffer Carla Guino Abigail Breslin illetve Lea Michelle is.

A mű december 9-én fog debütálni az amerikai mozikban, de hála a készítőknek, már meg is lehet tekinteni az első előzetest.Zac-et megviselte a szakítás Nessa-val?A szakítást még a sztárok is nehezen viselik, de vajon mi is a helyzet a High School Musical egykori szerelmespárjával?
A HSM szívtiprója nem heverte ki a szakítást?
Egy ismeretlen forrás szerint Zac Efron eléggé padlót fogott. Tavaly decemberben kelt életre a hír, miszerint a Vanessával való szerelemnek vége, s nem sokkal később kapcsolatuknak is véget vetettek. Csakhogy Efron – cselekedetei szerint – még mindig gyengéd érzelmeket táplál Vanessa iránt.
Állítólag csak emiatt tölt sok időt a High School Musicalből jól ismertAshley Tisdale-lel. Szó sincs róla, hogy Efron több vasat tartana a tűzben. Egyes források szerint Vanessát szeretné így féltékennyé tenni.
„Talán ezzel a nyilvános flörttel próbálja felhívni Vanessa figyelmét. Furcsa mindenesetre, hiszen Zac és Ashley jó barátok. Ám a képeken kicsit többnek látszanak, mint barátok” – nyilatkozta a forrás.
De Ashley ezt a hírt viszont erősen cáfolja.Twitter-en ezt nyilatkozta:
„A családommal, és a BARÁTOMMAL, Scott-tal. Nem hagyom, hogy a hülye pletykák tönkretegyék. Csak szórakoztunk. xoxo”

 

 

 

Zacnek is lett tetoválása.A 23 éves színész a közelmúltban jó pár tetoválásminta közül válogatott, és végül megtalálta az igazán ütős mintát. Így most már két toll jelképe látható a jobb karján. Az ábra gyönyörű lett, és Zac meg is mutatta új tetkóját, illetve tökéletesen kidolgozott felső testét az Ausztrál NW magazin márciusi számában.Bármi is volt az indok arra, hogy megcsináltassa új tetoválását, nagyon jól sikerült. Zac Hollywood egyik legtehetségesebb és legjóképűbb fiatal színésze. A motívummal Efron sokkal rosszfiúsabbnak tűnik, mint bármikor ezelőtt.Bár van aki szerint közönséges lett.Szerintetek?

 

 

 

 

 

Mint tudjátok írtam hogy Vanessa és Zac úgy néz ki hogy szakítottak.És most meg az a pletyka terjedt el hogy Zac már tovább is lépett.
Egy névtelen informátor szerint Efron elkísérte Teresa Plament-et az új filmje Take Me Home Thonight."Fogták egymás kezét-mondta egy névtelen forrás a  Pick Taco nevű étteremből ahol a film utáni partyt tartották.-Úgy tűnt hogy együtt vannak és nagyon figyelnek egymásra."

 

 

It pedg egy Zac efron interjú olvasható az új filmjével kapcsolatban a Charlie St.Cloud-ról nyilatkozik.


Basinger fiát alakítja EfronNagy kihívást jelentett egy ilyen szerep?
Érdekes volt inkább – amikor a díszletek közé léptem, a személyiségem derűs részét ki kellett zárnom néhány órára, és arra kellett koncentrálnom, hogy olyan sötét világot teremtsek magam körül, amilyenben Charlie él.

Kim Basinger alakította az édesanyját – milyen volt vele játszani?
Nem volt egyszerű. Mindig tökéletes nőként gondoltam rá, ezért nehéz volt úgy néznem rá, mint az anyámra… Úgy éreztem, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Charlie és az öccse, Sam kapcsolata hasonlít ahhoz, amilyen kapcsolatban ön áll a testvérével?
Abszolút. Szívélyes ez a kapcsolat, ugyanakkor Charlie szigorú is az öccsével, főleg, mivel nincs velük az édesapjuk. Szi­lárd értékrend szerint nevelte volna fel Charlie Samet, ha lett volna rá lehetősége. Kifejezetten tet­szett nekem a forgató­könyvben, hogy Charlie eleinte elég keményen bánik Sammel.

Karrierje néhány év alatt ívelt nagyon magasra. Van még ideje a régi barátokra?
Nehéz, mert mind ta­nul­nak, de szerencsére leg­alább azon a környé­ken, ahol élek. Ünnepekkor jövünk össze a leggyakrabban, karácsony­kor bevesszük a szülők házát. Jó ilyenkor újra együtt lenni.

 

 

Zac Efron Diétázik!

A minap ZEN táskával kapták lencsevégre Zac-et,amibőkl arra következtetünk hogy iétára fogta magát mivel a Zen egy diétás márka .A cég kiviszi a teljes mértékben nem hizlaló ételt a rendelőnek az autójával a rendelő pedig átveszi.Zac is egy ilyen programban vesz rész biztos nem tetszik neki az a +10 kiló amit a filmje kedvéért felszedett.

 

Együtt adják át a díjat...

 

 

 A szívtiprók állnak majd a középpontban az idei Golden Globe díjkiosztón.

A tinik álma, Justin Bieber és a High School Musical sztárja, a kölyökképű Zac Efron csatlakoznak Olivia Wild színésznőhöz, és együtt fognak díjat átadni.

A hármas további híresség mellett olyan sztároknak adhatják oda az arany glóbuszt, mint Johnny Depp, Angelina Jolie, vagy Christina Aguilera.

Az utóbbi, Aguilera belépése a filmiparba igencsak sikeresnek mondható. Nemcsak azért, mert a Grammy-díjas énekesnő a forgatás alatt ismerte meg új kedvesét, Matthew Rutlert, hanem azért is, mert a Burlesque című filmjét két kategóriában is (Best Picture és Best Comedy/Musical) Golden Globe díjra jelölték.

A 68. Golden Globe gálát a Beverly Hills-i Beverly Hilton hotelbe, január 16-án tartják, a házigazda Ricky Gervais vezetésével.

Az Oscar-esélyeket is előrejelző Golden Globe-díjakat idén is a hollywoodi külföldi filmes újságírók szövetsége (HFPA) ítéli oda.Zac Efron levágatta a haját!!!

Zac Efron levágatta a haját

Elötte!                                                      Most!

Azt beszélik csak az új filmje miatt vágatta le,amiben katonát játszik,és vissza akarja növeszteni.Hogyan jobb a haja?Döntsétek el ti!


 

Hírek

  • A hét képe!!!
    2011-01-19 19:52:46

     

    Vanessa_Candie´s

    Vanessa tavaszi candie´s fotozásán készült kép


Szavazás

Hiányzik hogy nem frissítem az oldalt?
Nekem mindegy!
Nem!
Igen!
Asztali nézet