Zanessa Forever!!!

Az elmúlt szerelem - kialudt vulkán. Sohasem mondhatod el, hogy az újabb kitörés veszélye teljesen megszűnt.
MENÜ

 

Zanessáékra a meccs közben rátalált a csókkamera!Itt a vidi nézzétek meg!;)

 


 

 

 

 

 

Szóval tudom hogy tudtátok hogy az a hír repült fel a media-ban hogy Vanessa és Zac

szakítottak.Szerintem csak hullámvölgy az egész!De ti mit gondoltok?

A sztárpár több évnyi együttlét után hirtelen szakított. Mindkét fél jól kezeli a különválást: míg Zac-et Orleans Saints meccsén látták, addig Vanessát a vörösszőnyegen 22. születésnapja előtt.

Nem szomorkodik Vanessa Hudgens és Zac Efron

Vanessa Hudgnens végigbulizta az éjszakát a december 14-ei szülinapját követő hétvégén. Las Vegasban ezüst miniruhában végigvonult a Pure Nightclub vörösszőnyegén, mielőtt beindult volna a buli. Az újságírók persze azonnal lerohanták, és milliónyi kérdésből nem tudták a szakítást sem kihagyni.

„Rendben vagyunk” – nyilatkozta a People magazinnak röviden, majd belevetette magát az éjszakába, hogy barátnőivel, Brittany Snow-val és – a High School Musical-beli kolléganőjével –Ashley Tisdale-lel ünnepelhessen.

Az egyik, bulin részt vevő személy nyilatkozata alapján Vanessa egyáltalán nem tűnt szomorúnak, sőt, nagyon is vidáman töltötte az estét.

„Vanessa hamar a figyelem középpontjába került, amikor a DJ bejelentette az érkezését. Nem sokkal azután, hogy megérkezett a VIP-asztalához, egy majdnem egyméteres tortát kapott. Meglepetten és izgatottan elfújta a gyertyákat a tömött hely előtt, ahogy ők ujjongtak.”

Sem Vanessa, sem pedig Zac szóvivője nem nyilatkozott az esetről azonnal, mikor az Access Hollywood felkereste őket. Ehelyett egy közös barátot kerestek fel.

„Semmi drámai nem történt – mondta egy ismerős. – Nem volt harmadik személy a dologban. Egyszerűen nagyon régóta együtt vannak, és elhalt a szerelem. Ettől függetlenül még mindig barátok.”

 

 

 

 

 

 


Úgy Tűnik kibékültek...

Az US magazin névtelen információja szerint,a sztárpár kéz a kézben jelent meg a Los Angeles-i Eden nevű Klubban,majd állítólag igen csak forró táncot ejtettek ketten a táncparketten.


"A pár este 22:45-körül érkezett meg,egy baráti társasággal és egymás kezét fogták egész éjszaka."

Hát...Ti szerintetek mi van?

Sajnos nem úgy lett ahogy szeretükk volna de ez lett a vége...:( ZANESSA SZAKÍTOTT!!!Tegnap ugyanis hivatalosan megerősítették, hogy Vanessa Hudgens és Zac Efron lezárta ötéves kapcsolatát és külön folytatják tovább útjukat.

Azt az utat, amelyet együtt kezdtek el a High School Musical nevű csoda indulásával, fél évtizede, megértésben és szeretetben. Amelyen haladva szépen lassan felnőttek - együtt, mindig egymás mellett. És tudom, hogy éppen azért, mert ez annyira fontos és rendkívüli időszaka volt életünknek, mindketten értékelve és szeretettel fognak visszaemlékezni rá. Nem könnyű Nekik ebben az időszakban, hiszen amijük volt, varázslatos és igaz volt, de idővel bízzunk benne, hogy szívesen és melegen gondolnak majd rá, és hálásak lesznek érte.

Úgy, ahogy mi is. Mert sokat tanulhattunk a kapcsolatukból, amelyet mindvégig kincsként kezeltek. És ezután is megtehetik mindezt, de már nem szerelmesekként. Legjobb barátok egymás számára, olyanok, akik örökké nagy és biztos helyet foglalnak el egymás szívévben.
Tudom eddig az oldal kettőjük szerelméről szólt de ezentúl a barátságukról és attól hogy nincsenek együtt még összejöhetnek ha erre nm is magas a százalék,de ezentúl is működni fog az oldal hisz nincsenek összenőve és külön életük is van amiben még lesznek majd hírek amiket megosztok veletek:)És tudom hogy ez még jobban csak elszomorít titeket de itt egy kis összefogaló a boldogságukról:Vanessa szerint még van remény!


 

Mivel,Vanessa ezt nyilatkozta Zac efronnal való kapcsolatáról:


"Még mindig barátok vagyunk.De ki tudja mit hoz a jövő.Mi próbáljuk azt kitaálni."


Bár még csak alig pár hónapja szakított az High Scool Musical álompárja véglegesen, Zaf Efron a hétvégén megint Vanessa házában járt. A 23 éves színész Audija hosszú órákon keresztül parkolt a gyönyörú barna szépség háza előtt, és kifelé menet aggodó arccal egy jól megpakolt táskát vitt a vállán, és egy fényképezőgépet  tartott a kezében. A pletykák szerint a két sztár azért találkozott, hogy Zac elhozza a szakítás után is ott maradt utolsó cuccait. Ti mit gondoltok, megint összejönnek?


 

Hírek

  • A hét képe!!!
    2011-01-19 19:52:46

     

    Vanessa_Candie´s

    Vanessa tavaszi candie´s fotozásán készült kép


Szavazás

Hiányzik hogy nem frissítem az oldalt?
Nekem mindegy!
Nem!
Igen!
Asztali nézet